Back

Inspire app izboljša odnose s sodelavci in poslovnimi partnerji

CNJ digitalFebruary 16, 2024
Inspire app izboljša odnose s sodelavci in poslovnimi partnerji

Naše Inovativno orodje za izboljšanje komunikacije z zaposlenimi in poslovnimi partnerji.

Pri CNJ digital smo razvili Inspire App, napredno mobilno aplikacijo, ki je namenjena podjetjem, željnim preoblikovanja načina komunikacije s svojimi B2B deležniki. Ta aplikacija, sprva ustvarjena za ugledno tuje podjetje z obsežnim številom zaposlenih in poslovnih partnerjev, je sedaj dostopna vsem podjetjem, ki si želijo okrepiti svoje notranje in zunanje komunikacijske kanale.

Naš direktor, Mak Kordić, izpostavlja, da je Inspire App zasnovana kot whitelabel mobilna rešitev z obsežnim zalednim sistemom, ki se osredotoča na dve ključni področji: notranjo komunikacijo med zaposlenimi, zlasti tistimi, ki ne delajo v pisarniškem okolju, in zunanjo komunikacijo s prodajalci ali franšizami, tako v B2B kot B2C segmentih. Naš cilj je bil ponuditi orodje, ki omogoča podjetjem, da modernizirajo svoje komunikacijske procese z zaposlenimi in poslovnimi partnerji.

Uporabniška izkušnja naše aplikacije je prejela izjemne ocene. Inspire App ne samo da omogoča izobraževanje o produktih in dostop do relevantnih novic, ampak tudi vključuje igralne elemente, kot so tedenski izzivi, kolo sreče in zbiranje točk, ki jih je mogoče zamenjati za nagrade. Ta pristop spodbuja angažiranost in zagotavlja visoko stopnjo interakcije z vsebinami.

Ponosni smo na dosežene rezultate: aplikacija se ponaša z več tisoč uporabniki v regiji Adriatik, pri čemer tedenske kampanje dosežejo do 78% vseh registriranih uporabnikov. Uporabniki so aktivno vključeni v aplikacijo v povprečju 4 ure in 18 minut na leto, kar dokazuje učinkovitost in vrednost naše platforme.

Zagotavljanje enostavnega in hitrega onboardinga je bilo ključnega pomena; postopek traja samo dve minuti, aplikacija pa je večjezična in dostopna na platformah Android, iOS ter kot spletna aplikacija. Skozi administratorski vmesnik omogočamo enostavno upravljanje vsebin in komunikacijo z uporabniki v realnem času.

Nadgradnja Inspire App je prinesla dodatne funkcionalnosti, kot so izobraževalni moduli, digitalno shranjevanje dokumentov, odgovori na pogosta vprašanja, orodja za predstavitev blagovnih znamk in katalog izdelkov. Ta razširitev ponuja podjetjem še več možnosti za izkoriščanje digitalnih tehnologij v namen gradnje močnejših in bolj dinamičnih odnosov s svojimi zaposlenimi in poslovnimi partnerji.

Z aplikacijo Inspire smo pri CNJ digital potrdili svojo zavezanost k digitalni inovaciji in izboljšanju poslovnih procesov. Ponujamo orodje, ki podjetjem omogoča, da vzpostavijo močnejše, bolj povezane in dinamične profesionalne odnose.

Za več informacij obiščite spletno stran www.inspireapp.net

Back

Get to know CNJ

Let's schedule a call

Join us on a 30 minute, no strings attached call. Just pick a time that works for you and that's it.

In a hurry or don't like video calls?

[email protected]+386 51 33 66 86